「Margot Sinner 博士の特別セミナーとNZ産果実抽出物を用いた共同研究」を開催しました。
Margot Skinner博士の特別セミナーとNZ産果実抽出物を用いた共同研究
日時 | 2011年10月27日(木) 9:30~11:30 |
場所 | 静岡県立大学 はばたき棟 第3会議室 |
対象 | 大学院学生、学部生、教職員 |
1. Antioxidants and beyond: New Zealand Foods for Health and Longevity | |
---|---|
Margot Skinner, Ph.D. (静岡県立大学客員教授) Principal Scientist-Food Innovation, The New Zealand Institute for Plants & Food Research Limited, Auckland, New Zealand | |
2. ニュージーランド産果実を用いた共同研究成果の発表とDiscussion Biological Actions of Fruit Extracts from New Zealand | |
(1) Hiroyuki Sakakibara (Biochem. & Toxicol., Institute for Environmental Sciences) Can polyphenols from NZ fruits feijoa and tamarillo be absorbed into body? | |
(2) Ai Okajima (Medical Biochem., School of Pharmaceutical Sciences) Effect of fruit extracts on cell growth | |
(3) Yuko Taki (Pharmacokinet and Pharmacodyn, Graduate School of Pharmaceutical Sciences) Effect of New Zealand fruit extracts on cytochrome P450 activity | |
(4) Izumi Kaji (Physiology, Graduate School of Nutritional & Environmental Sciences) Chemosense for luminal environment in the large intestine |
会場の様子
Margot Skinner, Ph.D.
Hiroyuki Sakakibara
Ai Okajima
Yuko Taki
Izumi Kaji
主催:静岡県立大学グローバルCOEプログラム
連絡先:
グローバルCOE事業推進担当者・大学院薬学研究科・薬物動態学講座
山田静雄 (E-mail: yamada@u-shizuoka-ken.ac.jp)
Tel: 054-264-5631, Fax: 054-264-5635